светещи меню бордове

2 821,5011 941,50

Menu board for restaurants

  • Printing included
  • 45mm Aluminium frame
  • LED illuminated
Код: Няма Категория:

Описание

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЗНАК ЗА МЕНЮ БОРД?

Ресторант, кафене, бързо хранене и т.н. Това е осветен презентационен инструмент, използван в предприятия, продаващи храна. Той се показва на клиентите чрез изображения на различни храни и напитки, принадлежащи на предприятието, и позволява на клиентите да имат представа и информация за храната по отношение на външния вид. Въпреки това информацията за цените на храните и напитките обикновено се намира на него.

Таблото с меню обикновено включва информация за цената и емблемата на бизнеса, заедно с табели, изображения на храни и напитки.

Това са светещите панели, които дават възможност за показване на храните и напитките, които сервират в ресторанти, кафенета, павилиони и подобни заведения за хранителен бизнес.

Къде се използва таблото с менюта?

Продукти в менюто, ресторант, кафене, ресторант и т.н. Използва се най-вече в заведения за бързо хранене, където се правят хранителни услуги.

Цени на менюта

Цените на менютата варират според размера на продукта. В списъка с продукти по-долу са посочени цените на менютата за продуктите, произведени в различни размери. Можете също да получите достъп до ценовата листа от връзката.

дизайни на табла с менюта
Светещо табло с менюта
Най-предпочитаният модел в дизайна на табло с менюта е моделът с осветено меню. Използването на светлина в изображенията на храни и напитки, показвани на потребителя, позволява изображението да бъде по-живо и да се получат по-забележителни резултати.

продуктите са доста различни от обикновените знаци. Качеството на изображението във външните табели не е толкова важно, колкото табелите с менюта. Въпреки че не е необходимо изображенията да са много ясни в знаците, които ще се виждат отдалеч, това е обратното при знаците на таблата с менюта.

Светодиодно табло с менюта

Светодиодното табло с менюта, което е вид осветено табло с менюта, сега се използва по-широко от други системи за осветление. Дизайнът на LED табло с менюта е по-изгоден от други продукти по отношение на консумацията на електроенергия. Освен това, тъй като светлината трябва да бъде хомогенна в осветяването зад изображението, този резултат може да се постигне по-лесно в системите с LED менюта.

Цените на менютата варират според размера на продукта. В списъка с продукти по-долу са посочени цените на менютата за продуктите, произведени в различни размери. Можете също да получите достъп до ценовата листа от връзката. Нашите цени са актуални.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СВЕТЕЩОТО МЕНЮ (светещо табло с менюта)?

Меню Ресторант, кафене, бързо хранене и т.н. Това е осветен инструмент за представяне, използван в предприятия, продаващи храна. Той позволява на клиентите да имат представа за храната по отношение на външния вид, като показват визуалните изображения на различни храни и напитки, принадлежащи на предприятието, чрез осветеното табло с менюта. В допълнение, информацията за цените на храните и напитките обикновено се намира на таблото с менюто.

Къде се използва таблото с менюта?

Продуктите от меню табла се прилагат в ресторанти, кафенета, ресторанти, рекламни площи, табели и много места. Използва се най-вече в заведения за бързо хранене, където се правят хранителни услуги.

Цени на менюта

Цените на менютата варират според размера на продукта. В списъка с продукти по-долу са посочени цените на менютата за продуктите, произведени в различни размери. Можете също да получите достъп до ценовата листа от връзката. Нашите цени са актуални.

Дизайн на табло с менюта

Най-предпочитаният модел в дизайна на табло с менюта е моделът с осветено меню. Използването на светлина в изображенията на храни и напитки, показвани на потребителя, позволява изображението да бъде по-ярко и да се появят по-впечатляващи резултати. Изображенията се отпечатват с хартия duratrans и HP мастило, което дава качествен и оригинален печат. Можем да приложим изображения, които проектирате при поискване.

Табели с менюта

Продуктите за табели с менюта са доста различни от обикновените табели. Качеството на изображението във външните табели не е толкова важно, колкото табелите с менюта. Въпреки че не е необходимо изображенията да са много ясни в знаците, които ще се виждат отдалеч, ситуацията е обратното в знаците на таблото с менюта. Не е подходящ за употреба на открито. Няма защита IP65.

Светодиодното табло с менюта, което е вид осветено табло с менюта, сега се използва по-широко от други системи за осветление. Дизайнът на LED табло с менюта е по-изгоден от други продукти по отношение на консумацията на електроенергия. Освен това, тъй като светлината трябва да бъде хомогенна в осветяването зад изображението, този резултат може да се постигне по-лесно в системите с LED менюта. Освен това не е тежък като другите табели.

Области на използване

1-Ресторант
Това е предпочитано приложение за показване на ястия и цени в ресторанти. В ресторантите често се използва за представяне на продукти като салати, десерти и напитки заедно с техните цени. В допълнение към разновидностите на храните, важността на продажбата на други продукти с високи маржове на печалба е много висока. Поради тази причина качеството на изображението върху табелата е от голямо значение за таблото с менюто.

2-Кафе
Светодиодните табели с менюта са най-често срещаните сред „дизайните на дъски с менюта“ в приложенията за интериор на кафенета. Наличието на храна и напитки на видимо място за клиентите на кафенето помага на клиентите да поръчват по-често. Например, клиент може да бъде впечатлен от изображението на десерт върху светещата табела с менюто, докато пие напитката си и да поръча допълнителна напитка до него.

3-Бърза храна
Времето е от съществено значение в индустрията за бързо хранене. Клиентите трябва бързо да избират храна и да осигурят максимална печалба на бизнеса. Това е светеща система за табели на менюто, която улеснява бързия избор на храни и напитки. Наличието на снимки и цени на храни и напитки върху светещия знак за менюто помага на клиентите да вземат решение бързо и без да изморяват обслужващия бързо хранене.

4-Бюфет
Светещият надпис на менюто с изображения на храни и напитки като дюнери, препечени филийки и кока-кола, продавани на бюфети, улеснява избора на клиентите на храни и напитки, съкращава времето за продажба и позволява на бизнеса да обслужи повече клиенти за кратко време. Визуализирането и цените на храните и напитките в осветеното меню са водещ фактор в предпочитанията на клиента към тези храни.

5-Пазар
Качеството на продавания продукт с фотографското качество на изображенията върху осветената табела с менюто на пътеките, като магазини за зеленчуци и деликатеси на пазарите, може да помогне на клиентите да се чувстват по-уверени.

6-Търговски център
В зони, където клиентите, които завършват пазаруването си в секцията за храни и напитки, обикновено разположени на последните етажи на търговските центрове, могат да облекчат умората си и да облекчат умората от деня с различни храни и напитки, осветеното меню се обозначава с визуални елементи, които възбуждат апетитът на клиентите ще доведе клиенти до вашия бизнес с качествените изображения на продуктите, които продавате, и ще увеличи оборота през деня.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “светещи меню бордове”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *