SALGSAVTALE

PARTER

Denne avtalen anses å ha blitt akseptert mellom følgende parter under vilkårene og betingelsene som er angitt nedenfor.

MOTTAKER; (heretter referert til som “KJØPER” i kontrakten)

SELGER; (heretter referert til som “SELGER” i kontrakten)

Når KJØPER foretar en betaling ved å klikke på betalingslenken i e-posten, anses han/hun å ha akseptert denne avtalen.

Ved å akseptere denne kontrakten aksepterer virksomheten på forhånd at dersom kontraktsobjektet godkjenner bestillingen, vil den være forpliktet til å betale tilleggsgebyrer spesifisert som bestillingspris og avgift, og at den er informert om det.

DEFINISJONER

I anvendelsen og tolkningen av denne avtalen vil vilkårene som er skrevet nedenfor, referere til de skriftlige representasjonene.

SERVICE: Gjenstand for alle typer forbrukertransaksjoner bortsett fra å levere varer laget eller lovet å bli gjort mot et gebyr eller en fordel,

SELGER: Et selskap som tilbyr varer til forbrukeren innenfor rammen av sine kommersielle eller profesjonelle aktiviteter eller handler på vegne av eller på vegne av varene,

KJØPER: En fysisk eller juridisk person som anskaffer, bruker eller drar nytte av en vare eller tjeneste for kommersielle eller ikke-profesjonelle formål,

NETTSTED: Nettstedet til SELGER,

KUNDE: Den fysiske eller juridiske personen som ber om en vare eller tjeneste via SELGERs nettside, e-post eller telefon,

PARTER: SELGER og KJØPER,

AVTALE: Denne kontrakten inngått mellom SELGER og KJØPER,

VARER: Produkter solgt av Prosky Lights

EMNE

Denne avtalen regulerer partenes rettigheter og plikter angående salg og levering av produktet, hvis salgspris er spesifisert i fakturaen sendt med denne filen, som KJØPER har lagt inn en bestilling på SELGERs nettside elektronisk, via telefon, whatsapp eller e-post.

SELGERINFORMASJON

Firmanavn: Prosky Aydınlatma San. Tic. Ltd. Sti.

Adresse: Orucreis Mah. Giyimkent 18. Sk. Nr: 84 Esenler Istanbul Tyrkia

Telefon: +90 212 438 39 91 E-post: info@proskylights.com

KJØPERINFORMASJON

Informasjonen på fakturaen er kjøperinformasjonen.

KONTRAKTSLIG PRODUKTINFORMASJON

Informasjonen på fakturaen sendt til kjøperen med denne filen er gjenstand for kontrakten.

1.RETURNERINGSRETNING

Alle våre produkter er produsert med spesiallagde. Derfor er ingen retur mulig. Derfor er kunden forpliktet til å undersøke egenskapene til produktet han kjøper nøyaktig før han kjøper. Men dersom selger ikke sender et produkt med spesifiserte spesifikasjoner eller sender det savnet, plikter selger å rette opp denne mangelen.

2.BEVIS PÅ LEVERING

I noen land, spesielt i USA og Canada, leverer fraktselskaper uten signatur. Av denne grunn er kunden ansvarlig for å spore lasten sin. Dersom lastpakken blir liggende ved lasten ved kundens dør uten krav om signatur, eller dersom den mottas av en annen enn kunden i husstanden, anses lasten som levert til kunden. Kunden kan ikke be om refusjon på grunnlag av at han ikke har signert for levering til fraktselskapet. Signert eller usignert bevis på levering av fraktselskapet godtas.

3.MULIG LASTSKADE

Produktene pakkes i kartongkasse av selgeren for å nå kjøperen intakt. Likevel, ved lastskader, reproduserer selger produktene og sender dem til kjøper gratis, slik at kjøper ikke lider. Kjøper bør derimot sjekke lastepakken mens han mottar den fra lasteoffiser. Dersom det er skader, bør dokumenter vedrørende gjensidig skade avtales med lastvakten. Dersom dokumentene for skaden ikke er utarbeidet, forbeholder Selger seg retten til ikke å sende gratis produkter.

4.PRODUKTFUNKSJONER OG FRAKT

Kjøperen lærte egenskapene til produktet han bestilte via e-post, Whatsapp-korrespondanse og nettstedet proskypanels.com. Korrespondanse på disse plattformene og produktinformasjon publisert på proskypanels.com anses som klausuler i denne avtalen. Produktlevering med UPS, TNT, GLS etc. Det gjøres til adressen oppgitt av kjøper gjennom kjente firmaer.

5.GARANTIBETINGELSER

Etter å ha mottatt produktet skal kunden varsle vårt firma innen 1 uke dersom det oppstår feil på grunn av en produksjonsfeil.

Garantiperioden starter etter at kunden mottar produktet og garantiperioden er 2 år.

I tilfelle feil som kan oppstå i løpet av denne perioden, er forbrukeren forpliktet til å bevise feilen med forskjellige videoer og fotografier. Vårt firma tar ikke gebyr for den defekte delen. Fraktgebyret for denne varen tilhører imidlertid forbrukeren. Hvis kunden ønsker det, kan han dirigere den globale lasten til vårt firma og få en ny i stedet for den defekte delen. Eller han kan betale fraktgebyret til selskapet vårt og be om forsendelsen hans.

“I tilfelle funksjonsfeil forårsaket av en produksjonsfeil, vil vårt firma sende den defekte delen uten noen fraktkostnader.”

6.SKATER

I henhold til frihandelsavtalen mellom land, leveres produkter til våre kunder uten toll. Men; Destinasjonslandet kan noen ganger legge til merverdiavgiften som skal legges til produktprisene.
Av denne grunn, når du mottar produktene dine, kan staten din be om momsen som er pålagt i landet ditt gjennom kureren. Dessverre er det ingenting vårt selskap kan gjøre i denne forbindelse.

Merk: Siden grensene er høye nok for USA, har ingen skatt ennå blitt møtt.